Montessori IZOBRAŽEVANJA 2023/2024

Letos je na voljo osnovno izobraževanje o metodi montessori za starejše in osebe z demenco, ki jo bo predvidoma junija 2024 vodil dr. Cameron J. Camp.

V letu 2024 bomo organizirali tudi seminar z Garyjem Johnsonom na temo “Montessori kot način vodenja”.


Vabimo k prijavam z uporabo spletnih prijavnic:
(izobraževanja junij, 2024)

1. SEMINAR “METODA MONTESSORI ZA STAREJŠE IN OSEBE Z DEMENCO” (Montessori Inspired Lifestyle®: Introduction to Montessori Programming) Z dr. CAMERONOM J. CAMPOM
Enodnevni seminar je namenjen vsem, ki si želijo svojo prakso obogatiti s spoznanji Marie Montessori. Dr. Cameron J. Camp, ki je njena spoznanja prilagodil za delo s starejšimi in osebami z demenco, vas na tem seminarju ne bo pustil ravnodušnih. Vsekakor boste odšli nekoliko drugačni in bogatejši. 
Seminar bo v četrtek, 6. junija 2024 – 8 pedagoških ur. 


2. MONTESSORI KOT NAČIN VODENJA Z GARYJEM JOHNSONOM
Enodnevni seminar je namenjen vsem, ki si želijo svoj način vodenja ustanove in osebja obogatiti in nadgraditi z montessori pristopi. Gary Johnson je vodil ustanovo s 1500 stanovalci in 800 zaposlenimi. Svoje izkušnje je povezal s spoznanji Camerona J. Campa o načinu dela s starejšimi in osebami z demenco. Sedaj je zaposlen v  podjetju Monarch Pathways, Pennsylvania, ZDA. 
Seminar bo v petek, 7. junija 2024 – 8 pedagoških ur.
Namenjen je vodstvenemu osebju.

VEČ NA SPLETNI BROŠURI


Tako kot preteklo leto bomo tudi letos imeli Modul montessori I. in Modul montessori II., v okviru katerih bomo poglobljeno spoznavali montessori način dela s starejšimi in osebami z demenco. 

MODUL MONTESSORI I.

MODUL MONTESSORI II.

Deli.