Prosta delovna mesta

Objava prostih del

Dom sv. Jožef opravlja svoje poslanstvo po zgledu ustanovitelja lazaristov sv. Vincencija Pavelskega in v skladu z ustanovitvenim aktom v okviru treh notranjih enot: duhovno prosvetnem centru, orglarski šoli in varstvu starejših. Čeprav nismo naklonjeni kadrovskim menjavam in si prizadevamo za oblikovanje skupnosti ustanoviteljev, zaposlenih in uporabnikov storitev, se občasno pojavi potreba po dopolnitvah ali zamenjavah. Od vseh sodelavcev pričakujemo, da bomo spoštovali vrednote, ki so značilne za naš Dom.


Spremembe so edina stalnica našega življenja. Veselimo se vsakega novega življenja, nove priložnosti, ki se ponuja našim sodelavcem. S tem se odpirajo priložnosti za spoznavanje novih sodelavcev, ki tako zaposlene, kot stanovalce in obiskovalce našega Doma nagovorijo s svojo izvirnostjo. Morda je čas, da vas pot privede k sv. Jožefu, kjer lahko svoje talente izrazite na delovnih mestih: bolničar negovalec, natakar ali srednja medicinska sestra. Trajanje zaposlitve bomo prilagodili vašim pričakovanjem, naše sodelovanje naj ne bi bilo krajše od enega leta. 

Če iščete priložnost za opravljanje pripravništva za poklice: srednja medicinska sestra, bolničar negovalec ali delovni terapevt je Dom sv. Jožef gotovo prava izbira.

Spoznali boste metodo montessori za starejše in osebe z demenco, posebne pristope v paliativni oskrbi in številne priložnosti za izobraževanje ali osebno rast, ki potekajo pod našo streho.

Za takšno izkušnjo je potrebna le odločitev, s katero ne odlašajte preveč, saj bo bomo potrpežljivo čakali do 10. 10. 2020.

S stanovalci in sodelavci vam želimo premišljeno odločitev in vas pričakujemo na našem srečanju, kjer se bomo lahko podrobneje spoznali.

Vašo pripravljenost za sodelovanje nam sporočite na naslov: Dom sv. Jožef, Plečnikova 29, 3000 Celje ali po elektronski pošti na naslov: info@jozef.si, da vam bomo lahko sporočili datum našega spoznavnega srečanja.


Za opravljanje del na razpisanih delovnih mestih so posebne zahteve: komunikativnost, natančnost in zanesljivost, ročne spretnosti, prijaznost, čustvena stabilnost, sposobnost dela v skupini. Prednost pri izbiri bodo imele kandidatke in kandidati, ki imajo znanja s področja gerontologije, geriatrije in empatičen odnos do starejših.

DSC_1469_urejena_2

Objava prostih del

V Domu sv. Jožef razpisujemo prosto delovno mesto »srednja medicinska sestra« za eno osebo, za nedoločen čas, ki izpolnjuje naslednje pogoje:

  • ustrezna izobrazba
  • strokovni izpit, 
  • vozniški izpit, 
  • znanje slovenskega jezika. 

Rok za prijavo: 19. 9. 2020 

Prijave lahko pošljete na naslov: Dom sv. Jožef, Plečnikova 29, 3000 Celje ali po elektronski pošti na naslov: info@jozef.si

Za opravljanje del na razpisanih delovnih mestih so posebne zahteve: organizacijske spretnosti, komunikativnost, natančnost in zanesljivost, ročne spretnosti, prijaznost, čustvena stabilnost, sposobnost dela v skupini. Prednost pri izbiri bodo imele kandidatke in kandidati, ki imajo znanja s področja gerontologije, geriatrije, demence, paliativne oskrbe, spretnosti oz. talente, ki jih lahko uporabijo pri delu s starejšimi in  empatičen odnos do starejših. 

S stanovalci in sodelavci vam želimo premišljeno odločitev in vas pričakujemo na našem srečanju, kjer se bomo lahko podrobneje spoznali. 

Vašo pripravljenost za sodelovanje nam sporočite na naslov: Dom sv. Jožef, Plečnikova 29, 3000 Celje ali po elektronski pošti na naslov: info@jozef.si, da vam bomo lahko sporočili datum našega spoznavnega srečanja.