Prosta delovna mesta

Objava prostih delovnih mest

Vabimo vas v novo delovno okolje, vabimo vas v Dom sv. Jožef! 

V skladu z načeli metode montessori, boste lahko izbirali tako vrsto dela, kot obdobje, za katero bi želeli sodelovati z nami. Veseli bomo, če se boste odločili za zaposlitev za polni delovni čas. Pri tem bomo omogočili možnosti za strokovno izobraževanje in osebnostno rast.

Če ste pridobili ustrezno izobrazbo vas vabimo: 
– med sodelavce zdravstveno negovalnega tima, ki vključuje
diplomirane medicinske sestre, srednje medicinske sestre
in bolničarje negovalce.

Vsaka sprememba se začne s prvim korakom. Če bi zanj potrebovali spodbudo, pogovor, vam bomo radi odgovorili. Pišite nam na: info@jozef.si ali nas pokličite po telefonu 059 073 800. 

Povabilo ni časovno omejeno. Vabljeni, da se nam pridružite, ko boste ugotovili, da smo prava izbira. S sodelavci, stanovalci in obiskovalci bomo vaše odločitve veseli.


Če ste med tistimi, ki si v letu 2023 želijo v novo delovno okolje, vas vabimo v Dom sv. Jožef!

V skladu z načeli metode montessori, boste lahko izbirali tako vrsto dela, kot obdobje, za katero bi želeli sodelovati z nami. Veseli bomo, če se boste odločili za zaposlitev za polni delovni čas, a je tudi pri tem mogoč dogovor. Pri tem bomo omogočili možnosti za strokovno izobraževanje in osebnostno rast.

Če ste pridobili ustrezno izobrazbo vas vabimo:

  • med sodelavce zdravstveno negovalnega tima, ki vključuje diplomirane medicinske sestre, srednje medicinske sestre in bolničarje negovalce ali
  • med našo kuharsko ekipo.

V kolikor ste po osnovni šoli šolanje zaključili, pa bi si želeli delo pri nas, bomo za vas našli ustrezno obliko zaposlitve bodisi pri skrbi za stanovalce (strežnice), bodisi drugje v Domu (čistilke).

Svoje znanje bomo radi delili s pripravniki za poklice bolničar negovalec, srednja medicinska sestra, delovni terapevt.

Vsaka sprememba se začne s prvim korakom. Če bi zanj potrebovali spodbudo, pogovor,  vam bomo radi odgovorili. Pišite nam na: info@jozef.si ali nas pokličite po telefonu 059 073 800.

Povabilo ni časovno omejeno. Vabljeni, da se nam pridružite, ko boste ugotovili, da smo prava izbira. S sodelavci, stanovalci in obiskovalci bomo vaše odločitve veseli.