Prosta delovna mesta

Objava prostih del

Dom sv. Jožef opravlja svoje poslanstvo po zgledu ustanovitelja lazaristov sv. Vincencija Pavelskega in v skladu z ustanovitvenim aktom v okviru treh notranjih enot: duhovno prosvetnem centru, orglarski šoli in varstvu starejših. Čeprav nismo naklonjeni kadrovskim menjavam in si prizadevamo za oblikovanje skupnosti ustanoviteljev, zaposlenih in uporabnikov storitev, se občasno pojavi potreba po dopolnitvah ali zamenjavah. Od vseh sodelavcev pričakujemo, da bomo spoštovali vrednote, ki so značilne za naš Dom.


V Domu sv. Jožef vabimo k sodelovanje bodoče kolegice in  kolege, ki bi zasedli delovna mesta:
  • bolničar negovalec in
  • strežnica.
Želimo si trajnejšega sodelovanja. Po izteku enoletne zaposlitve za določen čas, z dvomesečnim poskusnim delom, bomo iskali možnost za ohranitev delovnega razmerja. Veseli smo, da je med nami zaposlenih relativno veliko mladih, ki si ustvarjajo družine. Njihovo odsotnost je potrebno nadomestiti, zato vabimo k sodelovanju. Lahko nam pišete po navadni pošti ali sporočilo z dokazili o izobrazbi, življenjepis in dokazilo o cepljenju pošljete elektronsko na naslova: Dom sv. Jožef, Plečnikova 29, 3000 Celje ali info@jozef.si. Vaših sporočil bomo veseli kadarkoli, potrebovali bi jih do 25. 2. 2021.

Tudi Domu sv. Jožef  virus COVID-19 ni prizanesel. Pridružujemo se prošnjam in pozivom, da se v reševanje trenutne, a tudi siceršnje stiske s pomanjkanjem osebja v domovih in sicer v zdravstvu odzovejo zlasti tisti, ki so poklic medicinske sestre ali bolničarja negovalca nekoč videli kot svoje življenjsko poslanstvo, nato pa ga iz različnih razlogov opustili. Bolj kot kdaj prej ste potrebni tako kolegom, kot uporabnikom storitev institucionalnega varstva. Če ste se prepoznali v zgornjih vrsticah, ali pa kako drugače čutite, da bi lahko podprli prizadevanja izčrpanih sodelavcev v našem domu, vas vabimo, da se nam pridružite; bodisi kot medicinska sestra, bodisi kot bolničar negovalec. Hvaležni bomo za vaš odziv.

Lahko nam pišete po navadni pošti ali pošljete elektronsko sporočilo na naslova: Dom sv. Jožef, Plečnikova 29, 3000 Celje ali info@jozef.si.

S stanovalci in sodelavci vam želimo premišljeno odločitev in vas pričakujemo na našem srečanju, kjer se bomo lahko podrobneje spoznali. 


Če iščete priložnost za opravljanje pripravništva za poklice: srednja medicinska sestra, bolničar negovalec ali delovni terapevt je Dom sv. Jožef gotovo prava izbira.

Spoznali boste metodo montessori za starejše in osebe z demenco, posebne pristope v paliativni oskrbi in številne priložnosti za izobraževanje ali osebno rast, ki potekajo pod našo streho.

S stanovalci in sodelavci vam želimo premišljeno odločitev in vas pričakujemo na našem srečanju, kjer se bomo lahko podrobneje spoznali.

Vašo pripravljenost za sodelovanje nam sporočite na naslov: Dom sv. Jožef, Plečnikova 29, 3000 Celje ali po elektronski pošti na naslov: info@jozef.si, da vam bomo lahko sporočili datum našega spoznavnega srečanja.


Za opravljanje del na razpisanih delovnih mestih so posebne zahteve: komunikativnost, natančnost in zanesljivost, ročne spretnosti, prijaznost, čustvena stabilnost, sposobnost dela v skupini. Prednost pri izbiri bodo imele kandidatke in kandidati, ki imajo znanja s področja gerontologije, geriatrije in empatičen odnos do starejših.

DSC_1469_urejena_2