Prosta delovna mesta

Objava prostih del

Dom sv. Jožef opravlja svoje poslanstvo po zgledu ustanovitelja lazaristov sv. Vincencija Pavelskega in v skladu z ustanovitvenim aktom v okviru treh notranjih enot: duhovno prosvetnem centru, orglarski šoli in varstvu starejših. Čeprav nismo naklonjeni kadrovskim menjavam in si prizadevamo za oblikovanje skupnosti ustanoviteljev, zaposlenih in uporabnikov storitev, se občasno pojavi potreba po dopolnitvah ali zamenjavah. Od vseh sodelavcev pričakujemo, da bomo spoštovali vrednote, ki so značilne za naš Dom.
Morda je čas, da vas pot privede k sv. Jožefu. Če si želite dela v dinamičnem timu, radi delate z ljudmi, zlasti starejšimi, imate vozniški izpit in tekoče govorite in pišete v slovenščini, je prava priložnost da se nam pridružite. Trajanje zaposlitve je omejeno, a če se bomo ujeli, bomo iskali možnosti za trajnejšo zaposlitev.

K sodelovanju vabimo čistilko, ki se za prijavo lahko odloči do 19. 6. 2022.

Delo poteka v dopoldanskem času, pretežno od ponedeljka do petka.

 

Če iščete priložnost za opravljanje pripravništva za poklice: srednja medicinska sestra ali bolničar negovalec je Dom sv. Jožef gotovo prava izbira.

Spoznali boste posebne pristope v paliativni oskrbi in številne priložnosti za izobraževanje ali osebno rast, ki potekajo pod našo streho.

Za takšno izkušnjo je potrebna le odločitev, s katero ne odlašajte preveč.

S stanovalci in sodelavci vam želimo premišljeno odločitev in vas pričakujemo na našem srečanju, kjer se bomo lahko podrobneje spoznali.

Vašo pripravljenost za sodelovanje nam sporočite na naslov: Dom sv. Jožef, Plečnikova 29, 3000 Celje ali po elektronski pošti na naslov: info@jozef.si, da vam bomo lahko sporočili datum našega spoznavnega srečanja.

 


Za opravljanje del na razpisanih delovnih mestih so posebne zahteve: komunikativnost, natančnost in zanesljivost, ročne spretnosti, prijaznost, čustvena stabilnost, sposobnost dela v skupini. Prednost pri izbiri bodo imele kandidatke in kandidati, ki imajo znanja s področja gerontologije, geriatrije in empatičen odnos do starejših.