Prosta delovna mesta

Objava prostih del

Dom sv. Jožef opravlja svoje poslanstvo po zgledu ustanovitelja lazaristov sv. Vincencija Pavelskega in v skladu z ustanovitvenim aktom v okviru treh notranjih enot: duhovno prosvetnem centru, orglarski šoli in varstvu starejših. Čeprav nismo naklonjeni kadrovskim menjavam in si prizadevamo za oblikovanje skupnosti ustanoviteljev, zaposlenih in uporabnikov storitev, se občasno pojavi potreba po dopolnitvah ali zamenjavah. Od vseh sodelavcev pričakujemo, da bomo spoštovali vrednote, ki so značilne za naš Dom.


Objava prostih del

Če svoje delo v službi sprejemate kot svoje poslanstvo, vas vabimo, da se nam pridružite. S sodelavci se trudimo, da stanovalcem ustvarjamo kar najboljši približek doma, kjer se zaposleni obnašamo kot njihovi gostje. Zaposlenim je pri tem v pomoč metoda montessori in vzpodbudno, kolegialno vzdušje.

Pridružite se nam lahko na delovnih mestih: srednje medicinske sestre, bolničarja negovalca ali strežnice. Zaposlitev je za določen čas, a bomo iskali možnosti, da se naše sodelovanje ohrani za daljši časovni rok. Vaša znanja s področja paliativne oskrbe bodo dobrodošla, če jih nimate, vam jih bomo omogočili pridobiti. In še kakšna nova, z drugih področij. V kolikor želite do novih znanj, izkušenj in srečevanja z ljudmi, boste v Domu sv. Jožef na najboljši poti.

Vaša odločitev je potrebna v dveh tednih, saj bomo prijave zbirali začetka junija (3. 6. 2020).

S stanovalci in sodelavci vam želimo premišljeno odločitev in vas pričakujemo na našem srečanju, kjer se bomo lahko podrobneje spoznali.

Vašo pripravljenost za sodelovanje nam sporočite na naslov: Dom sv. Jožef, Plečnikova 29, 3000 Celje ali po elektronski pošti na naslov: info@jozef.si, da vam bomo lahko sporočili datum našega spoznavnega srečanja.


V našem zavodu omogočamo tudi opravljanje pripravništva in k sodelovanju vabimo bolničarje negovalce – pripravnike,  zdravstvene tehnike – pripravnike in delovne terapevte – pripravnike.

Prijave lahko pošljete na naslov: Dom sv. Jožef, Plečnikova 29, 3000 Celje ali po elektronski pošti na naslov: info@jozef.si.

Za opravljanje del na razpisanih delovnih mestih so posebne zahteve: komunikativnost, natančnost in zanesljivost, ročne spretnosti, prijaznost, čustvena stabilnost, sposobnost dela v skupini. Prednost pri izbiri bodo imele kandidatke in kandidati, ki imajo znanja s področja gerontologije, geriatrije in empatičen odnos do starejših.

DSC_1469_urejena_2