Prosta delovna mesta

Objava prostih del

Dom sv. Jožef opravlja svoje poslanstvo po zgledu ustanovitelja lazaristov sv. Vincencija Pavelskega in v skladu z ustanovitvenim aktom v okviru treh notranjih enot: duhovno prosvetnem centru, orglarski šoli in varstvu starejših. Čeprav nismo naklonjeni kadrovskim menjavam in si prizadevamo za oblikovanje skupnosti ustanoviteljev, zaposlenih in uporabnikov storitev, se občasno pojavi potreba po dopolnitvah ali zamenjavah. Od vseh sodelavcev pričakujemo, da bomo spoštovali vrednote, ki so značilne za naš Dom.


Morda je čas, da vas pot privede k sv. Jožefu. Če si želite dela v dinamičnem timu, radi delate z ljudmi, zlasti starejšimi in imate vozniški izpit, je prava priložnost da se nam pridružite.

K sodelovanju za nedoločen čas vabimo sodelavko/sodelavca na delovnem mestu delovni terapevt, pri čemer morajo kandidatke in kandidati izkazati ustrezno izobrazbo in opravljen strokovni izpit. Pomembno je, da vam je delo z in med ljudmi, zlasti starejšimi v zadovoljstvo. Rok za prijavo je 29. 10. 2021.

Vlogi, ki naj vsebuje kratek življenjepis, prosimo, dodajte tudi dokazilo o pridobljeni izobrazbi in potrebnih cepljenih.

S stanovalci in sodelavci vam želimo premišljeno odločitev in vas pričakujemo na našem srečanju, kjer se bomo lahko podrobneje spoznali.

Vašo pripravljenost za sodelovanje nam sporočite na naslov: Dom sv. Jožef, Plečnikova 29, 3000 Celje, da vam bomo lahko sporočili datum našega spoznavnega srečanja.Če iščete priložnost za opravljanje pripravništva za poklice: srednja medicinska sestra, bolničar negovalec ali delovni terapevt je Dom sv. Jožef gotovo prava izbira.

Spoznali boste metodo montessori za starejše in osebe z demenco, posebne pristope v paliativni oskrbi in številne priložnosti za izobraževanje ali osebno rast, ki potekajo pod našo streho.

S stanovalci in sodelavci vam želimo premišljeno odločitev in vas pričakujemo na našem srečanju, kjer se bomo lahko podrobneje spoznali.

Vašo pripravljenost za sodelovanje nam sporočite na naslov: Dom sv. Jožef, Plečnikova 29, 3000 Celje ali po elektronski pošti na naslov: info@jozef.si, da vam bomo lahko sporočili datum našega spoznavnega srečanja.


Za opravljanje del na razpisanih delovnih mestih so posebne zahteve: komunikativnost, natančnost in zanesljivost, ročne spretnosti, prijaznost, čustvena stabilnost, sposobnost dela v skupini. Prednost pri izbiri bodo imele kandidatke in kandidati, ki imajo znanja s področja gerontologije, geriatrije in empatičen odnos do starejših.

DSC_1469_urejena_2