Prosta delovna mesta

Objava prostih delovnih mest

Rožnik v življenja številnih mladih prinaša življenjske spremembe. Vsem, ki boste v tem mesecu zaključili svoje izobraževanje iskreno čestitamo! Veselimo se vaših uspehov in vas vabimo, da poklicno pot začnete v našem Domu.

K sodelovanju vabimo pripravnike za delovna mesta: bolničar negovalec, srednja medicinska sestra in delovni terapevt.  Po uspešno opravljenem pripravništvu vas bomo povabili, da, če vas bo delo zanimalo, postanete stalni člen naše skupnosti.

Lahko boste spoznali posebne pristope v paliativni oskrbi, metodo montessori za delo s starejšimi in osebami z demenco ter odkrili številne priložnosti za izobraževanje ali osebno rast, ki potekajo pod našo streho.

S stanovalci in sodelavci vam želimo premišljeno odločitev in vas pričakujemo na našem srečanju, kjer se bomo lahko podrobneje spoznali.

Vašo pripravljenost za sodelovanje nam sporočite na naslov: Dom sv. Jožef, Plečnikova 29, 3000 Celje ali po elektronski pošti na naslov: info@jozef.si, da vam bomo lahko sporočili datum našega spoznavnega srečanja.


Če ste med tistimi, ki si v letu 2023 želijo v novo delovno okolje, vas vabimo v Dom sv. Jožef!

V skladu z načeli metode montessori, boste lahko izbirali tako vrsto dela, kot obdobje, za katero bi želeli sodelovati z nami. Veseli bomo, če se boste odločili za zaposlitev za polni delovni čas, a je tudi pri tem mogoč dogovor. Pri tem bomo omogočili možnosti za strokovno izobraževanje in osebnostno rast.

Če ste pridobili ustrezno izobrazbo vas vabimo:

  • med sodelavce zdravstveno negovalnega tima, ki vključuje diplomirane medicinske sestre, srednje medicinske sestre in bolničarje negovalce ali
  • med našo kuharsko ekipo.

V kolikor ste po osnovni šoli šolanje zaključili, pa bi si želeli delo pri nas, bomo za vas našli ustrezno obliko zaposlitve bodisi pri skrbi za stanovalce (strežnice), bodisi drugje v Domu (čistilke).

Svoje znanje bomo radi delili s pripravniki za poklice bolničar negovalec, srednja medicinska sestra, delovni terapevt.

Vsaka sprememba se začne s prvim korakom. Če bi zanj potrebovali spodbudo, pogovor,  vam bomo radi odgovorili. Pišite nam na: info@jozef.si ali nas pokličite po telefonu 059 073 800.

Povabilo ni časovno omejeno. Vabljeni, da se nam pridružite, ko boste ugotovili, da smo prava izbira. S sodelavci, stanovalci in obiskovalci bomo vaše odločitve veseli.