Letošnja revija zborov stanovalcev in zaposlenih varstev starejših

Za pevce Doma sv. Jožef je bil torek, 15. 10. 2019,  praznični dan. Udeležili so se revije pevskih zborov domov za starejše, ki jo je letos pripravil Dom upokojencev Šmarje. Organizatorjem, vsej ekipi, čestitajo za izjemen podvig, saj so ves čas čutili domačnost in sprejetost. O vzdušju, ki nas spremlja tudi v dneh po reviji, naj spregovorijo tudi fotografije.

V Domu sv. Jožef smo ponosni na oba naša zbora, ki sta sodelovala na reviji.

Naši stanovalci so strnili vrste in se podali na tekmovanje tudi za vse tiste člane zbora, ki zaradi bolezni niso mogli z njimi. Pod vodstvom Vladke Blažič, so se pridno in veselo pripravljali na nastop, v Podčetrtku pa odločno in veselo predstavili svojo pesem. A ni ostalo le pri tem! Med redkimi plesnimi pari se je vrtel tudi par iz našega Doma. Dekle, kar ni moglo umiriti srbečih peta, saj sta ji komaj dva plesalca bila kos.

Primož Krt je iz grl pevcev zbora zaposlenih izvabil dve značajsko različni pesmi. Skupaj smo pokazali, kako na Jožefovem hribu petje resnično živi, saj smo z izbranimi pesmimi zajeli različne odtenke življenja, ki nas povezujejo v Dom.

Deli.