Prosta delovna mesta

Morda je čas, da vas pot privede k sv. Jožefu. Če si želite dela v dinamičnem timu, radi delate z ljudmi, zlasti starejšimi, imate vozniški izpit in tekoče govorite in pišete v slovenščini, je prava priložnost da se nam pridružite.

K sodelovanju, za nedoločen čas, vabimo

  • Srednjo medicinsko sestro

pogoji: pridobljena ustrezna izobrazba, strokovni izpit. Vlogi priložite tudi dokazila o cepljenju

in

  • Strežnici

Pogoji: končana osnovna šola, vozniški izpit. Zaželjena je tudi NPK socialna oskrbovalka.

Rok za prijavo: 16. 10. 2022.

Če iščete priložnost za opravljanje pripravništva za poklice: delovni terapevt, srednja medicinska sestra ali bolničar negovalec je Dom sv. Jožef gotovo prava izbira.

Spoznali boste posebne pristope v paliativni oskrbi in številne priložnosti za izobraževanje ali osebno rast, ki potekajo pod našo streho.

Za takšno izkušnjo je potrebna le odločitev, s katero ne odlašajte preveč.

S stanovalci in sodelavci vam želimo premišljeno odločitev in vas pričakujemo na našem srečanju, kjer se bomo lahko podrobneje spoznali.

V Domu sv. Jožef si želimo sodelavcev in sodelavk, ki se veselijo dela v skupini, so komunikativni, imajo razvite ročne spretnosti, so natančni,… predvsem pa si želimo sodelovanja, kjer nas bo združevala pozornost do potreb starejših ljudi. Če bi želeli postati del skupnosti na Jožefovem hribu, nam pošljite pisno prošnjo in ji dodajte svoj življenjepis ter dokazilo o izobrazbi.

Vašo pripravljenost za sodelovanje nam sporočite na naslov: Dom sv. Jožef, Plečnikova 29, 3000 Celje ali po elektronski pošti na naslov: info@jozef.si, da vam bomo lahko sporočili datum našega spoznavnega srečanja.

VEČ INFORMACIJ

Deli.