Prosta delovna mesta

Spremembe so edina stalnica našega življenja. Zlasti v mladih kolektivih so te pogosto povezane z veseljem. Prav zaradi takšne spremembe v Dom sv. Jožef vabimo

čistilko, ki bo nadomestila dolgotrajnejši odhod sodelavke.
Če ste končali osnovno šolo, opravili vozniški izpit, tekoče govorite in pišete v slovenščini, je morda pravi čas, da se nam pridružite.

K sodelovanju vabimo tudi bolničarja negovalca in srednjo medicinsko sestro. Ob izpolnjevanju pogojev glede izobrazbe, vozniškega izpita in slovenskega jezika so predvidene zaposlitve za nedoločen čas.


Vašo pripravljenost za sodelovanje nam sporočite na naslov: Dom sv. Jožef,
Plečnikova 29, 3000 Celje ali po elektronski pošti na naslov: info@jozef.si, da vam bomo lahko sporočili datum našega spoznavnega srečanja.Za tiste, ki iščete priložnost za opravljanje pripravništva za poklice: delovni terapevt, srednja medicinska sestra ali bolničar negovalec je Dom sv. Jožef gotovo prava izbira.
Spoznali boste posebne pristope v paliativni oskrbi, metodo montessori za delo s starejšimi in osebami z demenco ter odkrili številne priložnosti za izobraževanje ali osebno rast, ki potekajo pod našo streho.

Za takšno izkušnjo je potrebna le odločitev, s katero ne odlašajte preveč. Pričakujemo jo do: 11. 11. 2022. (Dom sv. Jožef, Plečnikova 29, 3000 Celje ali po elektronski pošti na naslov: info@jozef.si)

S stanovalci in sodelavci vam želimo premišljeno odločitev in vas pričakujemo na našem srečanju, kjer se bomo lahko podrobneje poznali.

V Domu sv. Jožef si želimo sodelavcev in sodelavk, ki se veselijo dela v skupini, so komunikativni, imajo razvite ročne spretnosti, so natančni,… predvsem pa si želimo sodelovanja, kjer nas bo združevala pozornost do potreb starejših ljudi. Če bi želeli postati del skupnosti na Jožefovem hribu, nam pošljite pisno prošnjo in ji dodajte svoj življenjepis ter dokazilo o izobrazbi.

 


 

Deli.