SLUŽBA Z NAJLEPŠIM RAZGLEDOM – Objava prostih delovnih mest

SLUŽBA Z NAJLEPŠIM RAZGLEDOM!

Bi v tem letu svoj poklic močneje povezali s poslanstvom?


Pridružite se nam na Jožefovem hribu.

V Domu sv. Jožef si želimo novih sodelavcev, ki želijo kljubovati utripu časa. Če želiš z nami deliti svetel pogled, zavzeto opravljati svoje delo in se tudi poveseliti, pridi med nas: stanovalce, sodelavce in lazariste. Kot pravi tudi lazarist Peter Opeka: »Uspeh je, da delaš nekaj za dostojanstvo človeštva!«

VEČ INFORMACIJ SPODAJ:


Objava prostih delovnih mest

Vabimo vas v novo delovno okolje, vabimo vas v Dom sv. Jožef! 

V skladu z načeli metode montessori, boste lahko izbirali tako vrsto dela, kot obdobje, za katero bi želeli sodelovati z nami. Veseli bomo, če se boste odločili za zaposlitev za polni delovni čas. Pri tem bomo omogočili možnosti za strokovno izobraževanje in osebnostno rast.

Če ste pridobili ustrezno izobrazbo vas vabimo: 
– med sodelavce zdravstveno negovalnega tima, ki vključuje diplomirane medicinske sestre, srednje medicinske sestre in bolničarje negovalce.

Vsaka sprememba se začne s prvim korakom. Če bi zanj potrebovali spodbudo, pogovor, vam bomo radi odgovorili. Pišite nam na: info@jozef.si ali nas pokličite po telefonu 059 073 800. 

Povabilo ni časovno omejeno. Vabljeni, da se nam pridružite, ko boste ugotovili, da smo prava izbira. S sodelavci, stanovalci in obiskovalci bomo vaše odločitve veseli.

Deli.