»Bolečina in trpljenje v slovenski postni in narodni pesmi«

Fantje z Jožefovega hriba so pripravili postni koncert z naslovom »Bolečina in trpljenje v slovenski postni in narodni pesmi« in nastopili v cerkvi sv. Jožefa. Takole se glasi zapis preteklih oznanil župnije Celje-sv. Jožef:

“Hvala Fantom z Jožefovega hriba za prvi samostojni koncert, ki smo ga bili deležni preteklo nedeljo in nas je resnično nagovoril. Velika milost in sreča je, da imamo tudi takšen pevski sestav, ki daje ton vsaki naši slovesnosti in prireditvi, toliko bolj pa še sedaj s samostojnim koncertom. Hvala vsem fantom, možem, ki pridno vadite in prepevate, še posebej pa našemu organistu ter umetniškemu vodji skupine, g. Primožu Krtu, ki ne le umetniško temveč tudi prijateljsko vodi skupino. Bog vam vaše delo in poslanstvo povrni na priprošnjo sv. Jožefa z vsem tistim, kar potrebujete v svojem življenju in da moči in volje, da bo vaša srčna pesem še dolgo odmevala z našega hriba.”

Tudi fantje so dodali svojo zahvalo:

“Preden zapojemo še zadnjo pesem nocojšnjega programa, se želimo zahvaliti najprej vam, cenjeno občinstvo, za izjemno čuten večer. Nikoli to ni mogoče samo nastopajočim – lepoto izvajanja vedno pomaga ustvariti tudi občinstvo.

Iskreno pa se zahvaljujemo tudi našemu Jožetu za zasnovno idejo nocojšnjega večera, za bogato vezno besedilo in za vsa iskrena prijateljstva na Jožefovem hribu. Nenazadnje pa Jožetu dolgujemo tudi vso zahvalo za naš obstoj! Jože, iskrena hvala!

Bog blagoslavljaj naše župnijsko občestvo, sv. Jožef, zavetnik družine, pa še naprej naklanjaj milosti veliki družini Jožefovega hriba!”

Zato hvala vsem in vsakomur za obisk preteklega postnega večera!

Deli.