Pogovori za dušo

Živimo v času, ki je poln velikih sprememb, preizkušenj, negotovosti in zmedenosti, v času, v katerem smo med drugim obremenjeni s kompleksnimi posledicami pandemije covid -19. Vsi izzivi, obremenitve, preizkušnje, izgube in prikrajšanosti, s katerimi se soočamo, se odražajo v naši duševnosti, v našem doživljanju sveta in samega sebe, v odnosih z drugimi.

Pripravljamo šest srečanj, ki so namenjena čustveni podpori in pomoči pri soočanju z različnimi življenjskimi stiskami, psihičnimi težavami, obremenitvami, stresom, posledicami epidemije covid – 19 … Odprta so za vse, ki imate interes in čutite potrebo po tovrstni podpori, pridružite se lahko v katerem koli terminu.

Udeleženci boste pridobili znanja in veščine, ki vam bodo v pomoč pri sproščanju, notranjem umirjanju, spoprijemanju s tesnobo, strahom, zaskrbljenostjo, depresivnostjo, težavami s spanjem, pri uravnavanju svojih čustev, razvijanju sočutja in urejanju odnosov z drugimi ljudmi. Srečanja bo vodil klinični psiholog in psihoterapevt z dolgoletnimi izkušnjami. Na srečanjih bo priložnost za pogovor in izmenjavo izkušenj med udeleženci.

Voditelj: mag. Drago Tacol, univ. dipl. psih., specialist klinične psihologije, kognitivno-vedenjski psihoterapevt

Termini srečanj:
četrtek, 9. junija 2022, ob 19.00 (preko zoom-a)
ččetrtek, 23. junija 2022, ob 19.00 v živo v Domu sv. Jožef

Za srečanja preko zooma se prijavite na info@jozef.si ali na 059 073 800 in poslali vam bomo “zoom povezavo”.

Deli.