Pogovori za dušo, preko aplickacije ZOOM

Živimo v času, ki je poln velikih sprememb, preizkušenj, negotovosti in zmedenosti, v času, v katerem smo med drugim obremenjeni s kompleksnimi posledicami pandemije covid -19. Vsi izzivi, obremenitve, preizkušnje, izgube in prikrajšanosti, s katerimi se soočamo, se odražajo v naši duševnosti, v našem doživljanju sveta in samega sebe, v odnosih z drugimi.

Pripravljamo šest srečanj, ki so namenjena čustveni podpori in pomoči pri soočanju z različnimi življenjskimi stiskami, psihičnimi težavami, obremenitvami, stresom, posledicami epidemije covid – 19 … Odprta so za vse, ki imate interes in čutite potrebo po tovrstni podpori, pridružite se lahko v katerem koli terminu.

Udeleženci boste pridobili znanja in veščine, ki vam bodo v pomoč pri sproščanju, notranjem umirjanju, spoprijemanju s tesnobo, strahom, zaskrbljenostjo, depresivnostjo, težavami s spanjem, pri uravnavanju svojih čustev, razvijanju sočutja in urejanju odnosov z drugimi ljudmi. Srečanja bo vodil klinični psiholog in psihoterapevt z dolgoletnimi izkušnjami. Na srečanjih bo priložnost za pogovor in izmenjavo izkušenj med udeleženci.

Voditelj: mag. Drago Tacol, univ. dipl. psih., specialist klinične psihologije, kognitivno-vedenjski psihoterapevt

Termini srečanj: 

četrtek, 14. oktobra 2021, ob 17.00
četrtek, 28. oktobra 2021, ob 17.00
četrtek, 11. novembra 2021, ob 17.00
četrtek, 25. novembra 2021, ob 17.00
četrtek, 9. decembra 2021, ob 17.00
četrtek, 23. decembra 2021, ob 17.00

Za udeležbo je potrebno izpolnjevati pogoje PCT, kar bomo ob prihodu tudi preverjali – prosimo in hvala za razumevanje!

Deli.