Vabilo k pripravljenosti za pomoč

Pozdravljeni

vsi, ki vas bodo dosegle naslednje vrstice. Oglašamo se vam iz Doma sv. Jožef, kjer smo že prejšnjo sredo zaustavili vse dejavnosti, že prej pa tudi povsem zaprli za obiske naše varstvo starejših. Sedaj se posvečamo izključno le našim starejšim, stanovalcem v varstvu starejših. Sledimo navodilom in vse moči usmerjamo v to, da bi se obvarovali okužbe. Bog daj, da bi bili pri tem čim bolj uspešni, tako mi kot po vseh podobnih ustanovah, saj se zavedamo, da smo del najbolj občutljive in ranljive skupine.

Vendar, ne delamo si utvar, vse se nam lahko zgodi, zato razmišljamo tudi najbolj temne možnosti, ki so lahko pred nami. V ta namen smo se odločili, kot tudi nekatere druge organizacije, da na tak način prosimo za morebiti potrebno pomoč prostovoljcev v primeru, da bi zbolelo večje število naših zaposlenih.

Vabimo in naprošamo prostovoljce, zdrave, srednjih let in mlajše, a ne pod osemnajst let, moške in ženske, ki bi nam v primeru stiske z zaposlenimi bili pripravljeni pomagati. Vsi ste dragoceni, še posebej pa, če imate izkušnje iz nege ali ste celo zdravstveni delavci. Javite se nam in nam sporočite na naš el. naslov; info@jozef.si ali na tel. 041-694-621 vaše kontakte: ime, priimek, naslov, el. naslov in tel. številko. Upamo in v največje veselje nam bo, če pomoč ne bo potrebna, spet pa ne moremo čakati križem rok in na pomoč klicati, ko bo že pozno ali pa prepozno. Dragoceno nam bo in varneje se bomo počutili pri svojem delu, če bomo imeli konkretne podatke o ljudeh, na katere se v primeru stiske lahko obrnemo.

Z željo in prošnjo, da bomo na vseh ravneh stisko, ki nas je zadela, čim manj boleče premostili, se vam zahvaljujemo za morebitno dobro voljo in vas z dobrimi željami lepo pozdravljamo. Bog nas živi, vse skupaj v našem skupnem trudu!

Jože Planinšek CM s poslovodstvom in vsemi zaposlenimi

Celje, 16. marca 2020

Deli.