Izšel je vodnik po izletih po Sloveniji za gibalno ovirane osebe

Prijatelj, verski list bolnikov, invalidov in njihovih prijateljev je za letošnjo pomlad pripravil posebno povabilo. Na izlet z invalidskim vozičkom!

Zahvaljujoč napotkom Janeza Medveška so bralci revije Prijatelj doslej lahko obiskovali  lepote naše domovine. S projektom, ki ga je podprlo Ameriško veleposlaništvo, se s predlogi izletov, ki smo jih izdali v knjigi, ki je pravkar izšla pri Celjski Mohorjevi družbi, sedaj širimo tudi na svetovni splet. Upamo, da vas bomo prepričali in boste katerega preizkusili in nam zaupali svoje mnenje. Tako bomo krepili naše vezi in tudi v prihodnje drug drugemu pomagali potovati skozi življenje.

Knjiga je svojevrsten vodnik po Sloveniji, ki priča, da je v slehernem koščku naše deželice mogoče doživeti veliko lepega – na izlete pa vabi tudi tiste, ki ne zmorejo hoje in za gibanje potrebujejo oporo spremljevalca ali kak pripomoček. Zato so izleti izbrani tako, da so dostopni tudi starejšim in gibalno oviranim. Kupite jo lahko v vseh knjigarnah Celjske Mohorjeve družbe.

Izlete pa smo objavili tudi na spletni strani: izlet-na-vozicku.si

Pa srečno pot!

 

Deli.